Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاینسجاد رفیع؛ بر اساس رتبه‌بندی صورت گرفته در سال گذشته میلادی، هنگ‌کنگ با پیشرفتی قابل ملاحظه توانسته است در جایگاه سوم پیشگامان نوآوری در مناطق شرق و جنوب شرقی آسیا و همچنین اقیانوسیه قرار بگیرد. این کشور توانست برای نخستین بار به جمع 25 قطب اصلی استارتاپی جهان بپیوندد. بر طبق گزارش موسسه InvestHKs، رشد قابل توجه هنگ‌کنگ در تقریبا تمام ابعاد زیست‌بوم استارتاپی، قابل مشاهده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا می‌توان به رشد 21 و 31 درصدی این کشور به ترتیب از حیث تعداد استارتاپ‌ها و شاغلین فعال در عرصه نوآوری در سال 2019 اشاره کرد. رسیدن میزان سرمایه‌گذاری در شرکت‌های استارتاپی به عدد بی‌سابقه 720 میلیون دلار و فعالیت هفت یونیکورن (استارتاپ‌هایی با ارزش بیش از یک میلیارد دلار) در این کشور، از دیگر نشانه‌های رشد کم نظیر هنگ‌کنگ در حوزه فعالیت‌های نوآورانه و استارتاپی است.

‎یکی از اقدامات مهم این کشور کوچک در جهت ارتقاء زیست‌بوم استارتاپی خود، تسهیل ورود متخصصان و سرمایه‌گذاران خارجی از طریق اعطای ویزای استارتاپی است. اقدامی که باعث ورود حجم بالایی از سرمایه و فناوری‎‌های بسیار پیشرفته به هنگ‌کنگ شده است. در حال حاضر، بیش از 34 درصد از موسسان شرکت‌های استارتاپی در هنگ‌کنگ را افراد غیر بومی از کشورهایی مانند آمریکا، بریتانیا، استرالیا، فرانسه، کانادا و ... تشکیل می‌دهند. از دیگر اقدامات دولتمردان این کشور در این زمینه می‌توان به ارائه انواع مشوق‌های مالیاتی به فعالیت‌های استارتاپی، ایجاد تعداد زیادی از مراکز رشد و شتاب‌دهنده‌ها، ارائه انواع تسهیلات مالی و ... اشاره کرد.

‎امروزه کمتر بخشی از اقتصاد هنگ‌کنگ را می‌توان یافت که شرکت‌های استارتاپی به آن ورود نکرده باشند. در حال حاضر، تاثیر نوآوری‌ها و فناوری‌های ایجاد شده توسط این شرکت‌ها تقریبا در تمام حوزه‌ها قابل مشاهده است. در همین رابطه، پنج حوزه با بیشترین تعداد استارتاپ در هنگ‌کنگ عبارتند از: خدمات مالی، تجارت الکترونیک، حمل و نقل، خدمات رایانه‌ای و طراحی. تعداد استارتاپ‌ها در این پنج بخش به ترتیب برابر است با 456، 342، 342، 322 و 301 عدد.‌

‎آینده زیست‌بوم استارتاپی هنگ‌کنک

‎رشد بی‌نظیر فعالیت‌های نوآورانه و استارتاپی در هنگ‌کنگ، به ویژه طی پنج سال گذشته بر کسی پوشیده نیست. با این حال، حفظ این روند نیازمند سرمایه‌گذاری‌های هر چه بیشتر دولت در زمینه ایجاد مراکز رشد و شتاب‌دهنده‌های کارآمد، آموزش نیروی کار ماهر و متخصص و ارتقاء زیرساخت‌های این کشور به ویژه در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است. در همین رابطه، گسترش و نهادینه‌سازی فرهنگ نوآوری از دیگر وظایف مهم دولت هنگ‌کنگ در این زمینه است.

پربیننده ترین امتا؛ سامانه‌ای برای احراز هویت کاربران سایت‌های اینترنتی خرید و فروش/ مدیران دیوار، شیپور، باما و ... از نتایج مخرب چنین طرحی می‌گویند اینترنت 5G کی فعال می‌شود؟ بیت‌کوین دوباره جان گرفت اینترنت شبکه شاد هنوز رایگان نیست! ارسال پیامک از طریق حسابداری هلو؛ ارسال sms با بهترین نرم افزار حسابداری

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تجارت الکترونیک فناوری استارت آپ تسهیلات مالی هنگ کنگ قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت شرکت ها هنگ کنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۸۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت گام به گام هند در صنعت فضایی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از نیوساینس، آژانس فضایی هند در سال‌های اخیر بسیار موفق بوده و اعتبار این کشور را در صحنه جهانی افزایش داده است. اگرچه هند دیر به صحنه عملیات‌های اجرایی فضایی پیوست، اما آژانس فضایی این کشور برای دهه‌ها به آرامی و پیوسته در حال رشد بوده و همسو با فعالان این صنعت پیش رفته است. 

رئیس سازمان فضایی هند می‌گوید: «آنچه اکنون می‌بینید محصول چهار دهه سرمایه‌گذاری جدی در این برنامه است که بسیاری از مردم آن را به‌عنوان برنامه‌ای نامناسب و غیر ضروری برای یک کشور در حال توسعه می‌دانستند و رد می‌کردند، اما معلوم شد که در تمام مدت تصمیم هوشمندانه‌ای بوده است» و منجر به این موضوع شد، کشوری که در گذشته معمولا به عنوان یک کشور در حال توسعه شناخته می‌شد در دهه‌های گذشته توانست در حوزه فضا فعالیت‌های بسیار موفقی انجام دهد و یکی از فعالان اصلی این صنعت به شمار آید.

یکی از عواملی که حضور هند در فضا را تقویت کرده است، تلاش‌های طولانی مدت این کشور برای توسعه و بهبود فناوری‌های نوین است. برنامه فضایی هند از سال ۱۹۶۹ شروع شد و از آن زمان تاکنون، هند توانسته است بهبود‌های چشمگیری در زمینه‌های مختلف مانند ساخت ماهواره، پرتاب موشک‌ها و سایر فعالیت‌های فضایی داشته باشد.

توانایی‌های هند در توسعه و پرتاب موشک و ماهواره به این کشور این امکان را داده که خدمات جهانی دقیق‌تر و قابل اعتماد تری را در زمینه مدیریت آب، کشاورزی، حفاظت زیست‌محیطی و مدیریت بلا‌های طبیعی ارائه دهد.

در نتیجه، هند به دلیل پتانسیل بالای فضایی خود، به یکی از اعضای مهم سازمان‌های بین المللی تبدیل شده و توانسته است با فعالیت‌های ثمربخش به پیشرفت خود در این عرصه مهر تایید بزند.

می‌توان گفت که هند با تلاش‌های مستمر و پیگیری اهداف بلند مدت، به یکی از قدرت‌های برجسته در فضای بین‌المللی تبدیل شده است و با گذر زمان احتمالا نقش بزرگتری در عرصه فضایی جهان ایفا می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیوستن دانشجویان برزیل به جبهه دانشجویی حامی فلسطین | ببینید
  • تصاویر به هم پیوستن رودخانه سزار با رود گهر + فیلم | تفاوت رنگ آب ۲ رود را ببینید
  • گردهمایی فعالان دانشگاهی و استارتاپی برای توسعه هوش مصنوعی
  • ثبت نام ۳۰۰ شرکت در نمایشگاه الکامپ/ «الکامپ استارز» سکویی برای معرفی استارت‌آپ‌های نوپا
  • پیوستن قزاقستان به جمع شرکای کریدور ترانس افغان
  • وزیر خارجه اتریش: قصد پیوستن به ناتو را نداریم
  • استارتاپ‌های اسپانیایی از مایکروسافت شکایت کردند
  • کاهش وابستگی شهرداری قم به محصولات غیر بومی با همکاری استارتاپ‌ها
  • پیشرفت گام به گام هند در صنعت فضایی
  • استقبال دنزل دومفریز از پیوستن به منچستریونایتد