Web Analytics Made Easy - Statcounter

۳۹ کشور عضو سازمان ملل متحد از چین خواستند تا مجوز دسترسی "فوری" برای ناظران حقوق بشری مستقل به منطقه سین‌کیانگ را صادر کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، کریستوف هیوسگن، سفیر آلمان در سازمان ملل درباره وضعیت حقوق بشری در سین‌کیانگ واقع در غرب چین و همچنین تحولات در هنگ‌کنگ ابراز نگرانی "عمیق" کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیوسگن با اشاره به میچل باچله گفت: ما از چین می‌خواهیم تا برای دسترسی فوری، معنادار و بدون محدودیت به سین‌کیانگ مجوز دهد تا بررسی ناظران مستقل از جمله کمیسیونر عالی شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد و دفتر او و دیگر ناظران مرتبط انجام شود.

سین‌کیانگ منزلگاه ۱۰ میلیون اویغور است. این گروه از مسلمان که حدود ۴۵ درصد از جمعیت سین‌کیانگ را تشکیل می‌دهد، مقام‌های چینی را به تبعیض فرهنگی، مذهبی و اقتصادی متهم می‌کنند.

طبق گزارش کارشناسان سازمان ملل و مقام‌های آمریکایی،‌ حدود یک میلیون اویغور یا به عبارتی حدود هفت درصد از جمعیت مسلمانان در سین‌کیانگ، در شبکه گسترده‌ای از کمپ‌های بازآموزی سیاسی حضور دارند.

سفیر آلمان به "تعداد رو به افزایش گزارش‌ها" از نقض‌های جدی حقوق بشری و محدودیت‌های شدید آزادی مذهب و عقیده در این منطقه اشاره کرد.   

اعضای سازمان ملل از جمله آمریکا، انگلیس، سوئیس، کانادا، ژاپن، نروژ و دیگران در خصوص مساله هنگ‌کنگ از مقام‌های مرتبط خواستند تا حقوقی که طبق کنسوانسیون بین‌المللی مدنی و حقوق سیاسی و اعلامیه مشترک چین-بریتانیا از جمله آزادی بیان، مطبوعات و تجمع حفاظت شده است، تضمین کنند.

او گفت: ما همچنین از چین می‌خواهیم به خودمختاری، آزادی‌ها و حقوق در هنگ‌کنگ احترام گذاشته و به استقلال سیستم قضایی هنگ‌کنگ اهمیت بدهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: چین سین کیانگ سازمان ملل سین کیانگ حقوق بشری هنگ کنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۶۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست تعویق یک روزه بازی تراکتور و گل گهر از سوی مسئولان تبریزی

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، روز جمعه هفته جاری انتخابات مجلس شورای اسلامی در دور دوم برگزار می شود. با توجه به این موضوع برخی مقامات مسئول در تبریز اعلام کرده اند سازمان لیگ بازی تیم های تراکتور و گل گهر را از روز شنبه 22 اردیبهشت به یکشنبه 23 اردیبهشت موکول کنند.

ظاهرا به دلیل شمارش آراء و  مسائل دیگر چنین درخواستی مطرح شده است. دیدار تیم های تراکتور و گل گهر از هفته بیست و هفتم لیگ برتر باید روز شنبه برگزار شود و مشخص نیست که سازمان لیگ با این خواسته موافقت کند یا خیر.

سازمان لیگ طبق برنامه ریزی که انجام داده و با توجه به برگزاری سه هفته پایانی به صورت همزمان و همچنین برگزاری جلم حذفی بعد از فیفا دی باید تا 31 خرداد لیگ امسال را به پایان برساند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نامه رسمی پرسپولیس با اشاره به استقلال!
  • رئیس فراکسیون کارگری مجلس: درخواست ابطال مصوبه دستمزد کارگران به دیوان عدالت اداری داده شده
  • درخواست فوری باشگاه پرسپولیس: مثل استقلال نگاهمان کنید
  • گزارش سازمان حقوق بشری از جنایت‌های رژیم صهیونیستی در رفح
  • عدم درخواست سازمان لیگ برای تغییر ورزشگاه میزبان دیدار پرسپولیس
  • کارگران درخواست ابطال افزایش ۳۵ درصدی حقوق را به دیوان عدالت اداری داده اند
  • حضور ناظران داوری در رقابت های مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶
  • وحدت اسلامی؛ راهکار مقابله با توطئه دشمنان/ لزوم تمسک مسلمانان به قرآن کریم و مساجد
  • درخواست تراکتور برای تعویق بازی با گل‌گهر
  • درخواست تعویق یک روزه بازی تراکتور و گل گهر از سوی مسئولان تبریزی