Web Analytics Made Easy - Statcounter

گونه دلتای ویروس کرونا (نام دیگر سویه شایع شده در هند) به دلیل سرایت راحت تر طی هفته های گذشته نگرانی هایی را در بسیاری از کشورها از جمله بنگلادش و هنگ کنگ پدید آورده است.

به گزارش ایسنا،‌ مقامات بنگلادش در آستانه اعمال مرحله جدیدی از محدودیت‌های قرنطینه‌ای در این کشور، تصمیم به تعطیلی حمل و نقل عمومی گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درحالیست که به دنبال تعطیلی حمل و نقل عمومی، میلیون ها نفر از ساکنان داکار، پایتخت بنگلادش روز دوشنبه مجبور شدند با پای پیاده به محل کار خود بروند.

مقامات هنگ کنگ نیز اعلام کردند که پروازهای مسافری از انگلیس را از روز پنجشنبه متوقف می کنند.

این تصمیم به دلیل شرایط انگلیس از نظر همه گیری ویروس کرونا و افزایش موارد جدید ابتلا اتخاذ شد. هنگ کنگ پروازهای مسافری از چند کشور دیگر از جمله فیلیپین و اندونزی را نیز متوقف کرده است.

در برخی دیگر از کشورها نظیر روسیه و استرالیا نیز به دلیل افزایش موارد ابتلا به این سویه، دور جدیدی از محدودیت‌ها اعمال شده است.

مقامات روسیه روز دوشنبه از ثبت رکورد جدید مرگ و میر روزانه بر اثر کرونا در دو شهر مسکو و سنت پترزبورگ خبر دادند و از شیوع سویه دلتا به عنوان عامل اصلی موج جدید همه گیری در این کشور یاد می شود.

مقامات استرالیا هم محدودیت های جدیدی را برای جلوگیری از شیوع گونه دلتای ویروس کرونا به اجرا گذاشتند. وضع این محدودیت ها به دنبال ثبت موارد جدید ابتلا به این گونه از ویروس کرونا در چند شهر استرالیا صورت گرفت.

به گزارش یورونیوز، همه گیری ویروس کرونا تاکنون جان نزدیک به چهار میلیون نفر را در سراسر جهان گرفته است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ویروس کرونا هنگ کنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۵۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری واکسن‌ کرونای شرکت آسترازنکا در سطح جهان

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ از لندن، روزنامه دیلی میل نوشت قربانیان واکسن کرونای شرکت آسترازنکا از شنیدن خبر جمع آوری واکسن‌های این شرکت ابراز شادی می‌کنند، زیرا می‌گویند این واکسن ها، عوارضی داشته است.

این روزنامه نوشت: وکلای ۸۱ نفر از اعضای خانواده قربانیان کنندگان واکسن کرونای شرکت آسترازنکا در انگلیس می‌گویند از این پس، فرد دیگری آسیب نخواهد دید.

به نوشته دیلی میل، شمار بسیار اندکی از دریافت کنندگان واکسن کرونای شرکت آسترازنکا می‌گویند عوارض این واکسن، به مرگ ۸۱ نفر در انگلیس منجر شده است، اما چون اعضای خانواده قربانیان، در مدت معین شده سه ساله، شکایت نکرده اند، نمی‌توانند غرامت دریافت کنند.

روزنامه دیلی میل نوشت: در زمان آغاز همه گیری کووید، واکسن آسترازنکا به عنوان پیشتاز دانش انگلیسی به بازار آمد، اما در ماه‌های اخیر، درباره عوارض لخته شدن خون در دریافت کنندگان آن، اخبار متعددی منتشر شده است.

به نوشته این روزنامه، واکسن کرونا را دانشگاه اکسفورد و شرکت آسترازنکا ساختند و از امروز، این شرکت، داوطلبانه، تبلیغات درباره واکسن را در کشور‌های عضو اتحادیه اروپا، ادامه نمی‌دهد.

این شرکت اعلام کرده است به علت به بازار آمدن واکسن‌های جدید و کاهش تقاضا برای واکسن کرونا، ساخت و تولید واکسن کرونا را در سراسر جهان، متوقف می‌کند.

شرکت آسترازنکا، شرکت دارویی انگلیسی – سوئدی است.

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری واکسن‌ کرونای شرکت آسترازنکا در سطح جهان
  • آخرین حرف‌های ناصر حجازی: به بنگلادش رفتم تا خانواده‌ام گرسنه نمانند
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • اسب تروجان
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟